18. sep. 2009

Dag 4: Reportasjetur til Ålesund

Dagen har gått med til nøye planlegging av neste ukes reportasjetur til Ålesund! Alt fra flybiletter, tidsfrister, transport, teknisk utstyr og mulige saker og vinklinger er planlagt i minste detalj.

Neste uke er jeg Eidsvoll Ullensaker Blad sin utsendte (les. utskremte) journalist på reportasjetur i Ålesund. Her arrangeres Matbransjens Kompetansekonferanse 2009 i regi av blant andre Tine og NHO.

Nannestad Videregående sender en stor delegasjon med representanter fra administrasjonen og restaurant og matfag. Akkurat hva som kan skal skje, og hvilke nyheter turen kan resultere i kan jeg desverre ikke på nåværende tidspunkt offentliggjøre, for da mister saken sin eksklusive nyhetsverdi. Men det kan ende i en stor nyhet av nesten nasjonal verdi, eller jeg kan i verste fall komme hjem tomhendt. Men denne risikoen må man bare ta!

Uansett krever en slik tur nøye planlegging. Alt fra bestilling av flybiletter, lage og beregne program og tidsfrister for dagen, gjøre klart teknisk utstyr og ikke minst planlegge mulige vinklinger på saker o.l.

Dette blir min første flytur som journalist. Dette blir både gøy og utfordrende. Resultatet fra turen får dere neste uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar