2. des. 2009

DAG 13: Intens leteaksjon og uforglemmelig helaften


Det siste jeg nå har dekt er en storstilt leteaksjon i Romeriksåsen og en uforglemmelig helaften med koret Creme Fraiche med 3-retters middag og et forrykende show.

En 54-åring fra Nannestad gikk seg bort i skogen i Romeriksåsen. Helikoptere, varmesøkende kamaeraer, over 20 hunder, Røde Kors, Sivilforsvar og Politi lette etter mannen. Etter ett døgn ble han funnet av en turgåer. Natten hadde han tilbringet på en utedo.

Underveis oppdaterte jeg nettet med kart og løpende informasjon fra både politiets operasjonssentral og Hovedredningssentralen. Dette ble en sak flere nasjonale medier og nyhetsbyråer også fulgte.

Samme kveld dekte jeg juleshow med damekoret Creme Fraiche. Her var det show og 3-retters gourmetmiddag i 5 timer. Det var koret som både danset, sang, serverte og underholdt. Her tok jeg masse bilder, snakket med gjester (deriblant Nannestad sin ordfører), arrangøren og gjorde egne vurderinger. Dette endte med nettsak, bilderigg og sak på dobbeltside med 10 bilder i avisen. Tittelen på saken var: Vilt, vakkert, variert og vellykket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar